Portalul ofera informatii complete despre furnizorii de produse si servicii din domeniul echipamentelor industriale.

Oferim detalii despre producatori si comercianti de echipamente electrice si electronice, mecanice, hidraulice, echipamente de ridicat si stivuit, echipamente pentru industria auto, echipamente pneumatice, echipamente de protectie, audio – video, echipamente pentru sectorul bancar.

SISTEM DE CONTROL AL ACCESULUI IN CLADIRI

SISTEM DE CONTROL AL ACCESULUI IN CLADIRI

Este un sistem bazat pe modulul TPS2, la care au fost adaugate, conform cerintelor aplicatiiei, urmatoarele functionalitati:

- Alimentare: 12VDC sau 5VDC (Tibbit #10)
- Cititoare de carduri: 2x Wiegand (Tibbit #08)
- Iesiri de control: 4x open collectors 24VDC, 0.5A (Tibbit #11) sau 2х low-power relays 24VDC-AC, 1.0A (Tibbit #03_1)
- Intrari: 8 (Tibbit #00-1), prin care se pot administra diferite situatii (deschidere manuala, deschidere de urgenta, senzor de incediu, senzor contact usa etc.
- Controller-ul are urmatoarele functionalitati:

- Stocheaza listele cu ID-uri RFID, politicile de acces si zonele temporale
- Citeste cardurile ID si ia decizii
- Comunica cu server-ul pentru administrarea tuturor datelor/evenimentelor. Server-ul ruleaza aplicatia AggreGate Access Control and Time Attendance.

Automatul Programabil de la Tibbo  este un sistem de automatizare compact, modular, flexibil, configurabil, programabil. Tibbo Project System - TPS - este "controlerul programabil care se potriveste perfect!" Este un automat programabil construit pe principiul: Foloseste doar ce ai nevoie si lasa deoparte ce iti prisoseste!

© 2019 Copyright by echipamente-industriale.ro