Nume:
ROTEC - Echipament industrial
Telefon:
0238 710 625,
Telefon 2:
0238 710 062
Adresa:
Buzău, Strada Aleea Industriei nr. 12

ROTEC - Echipament industrial
Mecanice

Detalii

Cu peste 46 de ani de experiență în domeniul său de activitate, SC ROTEC S.A. a fost înființată în 1971, ca societate cu capital de stat, cu scopul de a produce echipament tehnologic pentru industria chimică, industria petrochimică, industria metalurgică și industria cimentului.

În perioada 1971 – 1989 compania noastră a devenit principalul furnizor pentru industria petrochimică pe piața României, Bulgariei și Serbiei, cât și un furnizor important pentru producătorii de oțel precum: Sidex Galați, Hunedoara Steel Profile, Stomana Bulgaria, Huta Katowice Poland, Huta Batory Poland și Krivoi Rog Ukraine, etc.

Din anul 1989 până în 2001, compania noastră a funcționat ca societate pe acțiuni deținută de guvernul român. Datorită competențelor angajaților săi și a echipamentelor tehnice, a reușit să se mențină pe piața într-o perioadă economică foarte dură datorată ruperii relațiilor cu țările comuniste. De asemenea, societatea a reușit să mențină și chiar să îmbunătățească dotarea tehnică, lucru care a contribuit la alinierea standardului de calitate a produselor la cerințele europene.

În noiembrie 2001 compania a fost privatizată.

Fiind lider în execuția de echipamente tehnologice în această zonă din Europa, ROTEC S.A. se află într-o dezvoltare continuă astfel încât să crească nivelul de calitate şi diversitate a produselor, precum şi în căutare de oportunități noi în dezvoltarea relațiilor de lungă durată cu clienți de mare calibru. În acest sens, se lucrează împreună cu clienții tradiționali și se întreprind demersuri continue pentru găsirea altora noi, astfel încât să se execute echipamente complete, la cheie, în zone ale lumii în care au existat contacte minime, cum ar fi: Africa, Asia, America de Sud.

Servicii

Industria chimică și petrochimică
Industria cimentului
Industria metalurgică și siderurgică
Industria reciclatoare și a energiei regenerabile

Compania noastră a trecut printr-un proces de implementare a unui proiect de finanțare prin fonduri UE, care a implicat achiziționarea de mașini noi, după cum urmează:

Unitate de sablare – 1 buc – pusă în funcțiune și funcțională la întreaga capacitate;
Mașină de alezat și frezat cu diametrul arborelui de 130 mm – 2 buc – pusă în funcțiune și funcțională la întreaga capacitate;
Strung vertical tip carusel VTL33  – 1 buc – pusă în funcțiune și funcțională la întreaga capacitate;
Mașină de alezat și frezat cu diametrul arborelui de 180 mm – 1 buc – pusă în funcțiune și funcțională la întreaga capacitate;
Prin dezvoltarea acestui proiect, scopul nostru este de a executa produse având o calitate excelentă, precum și de a realiza proiecte de complexitate mare.

© 2015 Copyright by echipamente-industriale.ro