Nume:
Service Auto Empi - Curtea de Arges
E-mail:
service.empi@yahoo.com
Telefon:
0745 374 793
Telefon 2:
0248 724 318
Website:
http://www.service-empi.ro/
Adresa:
Curtea de Arges, Str. Vlad Tepes, Nr. 13, Jud. Arges.
Facebook

Service Auto Empi - Curtea de Arges
Service Auto

Detalii

SC EMPI SRL este o societate comerciala ce a fost infiintata in anul 1995, avand ca activitate principala intretinerea si repararea autovehiculelor. Personalul de specialitate al firmei cuprinde 6 mecanici, 1 electrician, 2 tinichigii si un vopsitor, avand 10 posturi de lucru. Pregatirea echipei EMPI SERVICE este asigurata si prin participarea la cursuri specializate organizate de principalii nostri furnizori.

Dotarile tehnice moderne ale service-ul: elevatoare, rampe, aparate de masura si control, aparate de reincarcare AC, testere, cuptor vopsit, va ofera servicii profesionale de reparatii la standarde calitative ridicate si permite efectuarea de reparatii pentru autoturisme si autoutilitare simultan pentru 10 autovehicule. Avand un nivel inalt de instruire, echipa EMPI SERVICE, este pregatita sa va ofere asistenta la un nivel tehnic European. Vi se vor pune la dispozitie toate informatiile legate de costuri, clientul avand posibilitatea cunoasterii anticipate a implicatiilor financiare. Calitatea serviciilor noastre este garantata de profesionalismul personalului specializat si de garantia oferita pentru reparatiile prestate. Punem la dispozitia clientilor nostri atat piese si accesorii originale pentru autovehiculele lor, dar si accesorii de buna calitate, selectate cu grija de specialistii nostrii.

Diagnoza computerizata a unui autoturism presupune o verificare din bara in bara a tuturor sistemelor electrice si electronice din masina. Realizarea acestei diagnoze se face utlizand un laptop impreuna cu un soft realizat special in acest scop si a unei interfete speciale de comunicare intre laptop si "mufa de diagnzoa" a masinii. Ce se poate afla exact in urma unei diagnoze auto?

- Toti senzorii electrici ai motorului;

- Presiune turbina;

- Functionare electrovalve ( EGR, N75 etc);

- Functionare debitmetru de aer;

- Evaluarea sistemul de incarcare a bateriei;

- Existenta si functionarea airbagurilor inclusiv daca au fost declansate, starea capselor detonante etc;.

- Probarea functionarii in parametrii optimi a ABS-ului si ESP-ului, optimizarea modului de functionare a ABS-ului, analizarea functionarii ABS la nivel de fiecare roata, starea senzorilor de acceleratie laterala pentru ESP;

- Verificarea functionarii sistemului de climatizare in parametrii optimi, verificarea flapsurilor controlate electric pentru directionarea jeturilor de aer si controlul admisiei de aer in habitaclu;

- Verficarea completa a sistemului de inchidere centralizata.

In timpul unei diagnoze se pot regla sau ajusta urmatoarele: reglarea clapetei de acceleratie la motoarele pe benzina, ajustarea sau inchiderea EGR-ului, resetarea intervalului de service, reglare relanti, activarea unui Cruise Control montat ulterior, reglarea functionarii ABS la nivelul fiecarei roti, resetarea modulului Climatronic, adaptarea de noi chei la sistemul de alarma, incuiere / descuiere automata a usilor sau descuierea selectiva a usilor.

Servicii

EMPI S.R.L. vine in intampinarea clientilor cu urmatoarea gama de servicii:

- asigurare auto;

- diagnoza computerizata;

- geometrie roti;

- masina la schimb;

- electrica;

- statie ITP;

- mecanica;

- tinichigerie;

- vopsitorie;

- inlocuire anvelope;

- piese auto si accesorii la comanda;

- service clima.

Galerie foto

Service Auto Empi - Curtea de Arges
Service Auto Empi - Curtea de Arges
Service Auto Empi - Curtea de Arges
Service Auto Empi - Curtea de Arges
Service Auto Empi - Curtea de Arges
Service Auto Empi - Curtea de Arges
Service Auto Empi - Curtea de Arges
Service Auto Empi - Curtea de Arges

© 2019 Copyright by echipamente-industriale.ro